Sibiu: Dosar penal în cazul fetei de 15 ani care a murit după ce a căzut de pe un bloc

Poliţiştii au deschis, astăzi, un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul fetei de 15 ani care a murit după ce a căzut în gol de pe un bloc turn cu nouă etaje din municipiul Sibiu, aceştia stabilind, în urma audierilor, că fata s-a urcat, de fapt, pe acoperişul blocului, s-a aşezat pe o bordură şi a scos picioarele printr-un cadru metalic montat pe peretele exterior al blocului care s-a rupt.

Poliţiştii au stabilit că şapte tineri au urcat, miercuri seară, într-un balcon comun de la etajul nouă al blocului turn de pe strada Vasile Milea, iar de acolo pe acoperiş.

Anchetatorii spun că fata de 15 ani s-a aşezat pe o bordură şi a scos picioarele printr-un cadru metalic montat pe peretele exterior al blocului cu rol de balustradă, care la un moment dat s-a desprins şi a tras-o pe fată după el. Tinerii au vrut să facă un selfie, însă balustrada balconului s-a rupt, iar adolescenta a căzut de la înălţime

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a se stabili împotriva cui se va îndrepta dosarul.

Ancheta va fi coordonată de Parchetul Tribunalului Sibiu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS