Confidenţialitate

Sibiu: Cod portocaliu de ploi și descărcări electrice emis pentru 4 localități. Alte 20 de localități, vizate de un cod galben

4 localități din Sibiu sunt vizate de un cod portocaliu de ploi și descărcări electrice, transmite Administrația Națională de Meteorologie. Codul a intrat în vigoare la ora 13:40 și este valabil până la 14:40.

„Vor fi averse, iar prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp, frecvente descărcări electrice. în zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantități de apă de peste 40 l/mp”, transmite ANM.

Localitățile afectate de codul portocaliu: Boița, Rășinari, Râu Sadului.

Sursa foto: Captură foto / ANM

Cod galben de averse și descărcări electrice în alte 20 de localități din Sibiu

De asemenea, alte 20 de localități din Sibiu sunt sub cod galben de averse și descărcări electrice. Codul intră în vigoare la 13:45 și este valabil până la 14:45.

Este vorba despre „averse care vor acumula peste 20…35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului”, notează ANM.

Localitățile afectate de codul galben: Alțina, Cisnădie, Cristian, Gura Râului, Loamneș, Marpod, Nocrich, Ocna Sibiului, Orlat, Poplaca, Rășinari, Râu Sadului, Roșia, Șelimbăr, Slimnic, Șura Mare, Șura Mică, Vurpăr și Sibiu.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: 36 de oameni au murit în urma incendiilor devastatoare din Hawaii. Peste 10.000 de turiști, evacuați | VIDEO