Confidenţialitate

Sibiu: Carmen Iohannis, prezentă la începerea noului an școlar – FOTO

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a participat, luni dimineaţă, la deschiderea anului şcolar, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din municipiul Sibiu, unde predă limba engleză şi este dirigintă la o clasă a XI-a.

Ceremonia de deschidere a noului an şcolar de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde Carmen Iohannis predă limba engleză de mai mulţi ani, a început la ora 9.00, soţia şefului statului ajungând cu câteva minute înainte.

Ea a fost întâmpinată de directorul unităţii de învăţământ, Gabriel Negrea, după care a mers la clasa la care este dirigintă şi şi-a făcut un selfie cu elevii.

Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Sper că va fi foarte bine, sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să ne realizăm ceea ce ne propunem”, a spus Carmen Iohannis.

carmen-iohannis

Soţia şefului statului le-a transmis elevilor ”să se bucure de acest an şcolar, pentru că nu se vor mai întâlni cu viaţa de liceu, care este cea mai frumoasă perioadă”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Carmen Iohannis predă opt ore, în zilele de marţi şi miercuri, la Liceul ”Gheorghe Lazăr”, unde este şi dirigintă la o clasă a XI-a.

De altfel, ea a spus că îşi doreşte să rămână dirigintă la această clasă şi în următorul an şcolar.