Sia a lansat primul album de Crăciun, “Everyday is Christmas”

Sia lansează astăzi primul ei album de Crăciun, ”Everyday is Christmas”.

Scrise de Sia şi Greg Kurstin, piesele originale de Crăciun sunt acum disponibile în magazine şi pe toate platformele de streaming.

Single-ul principal de pe album, ”Santa’s Coming For Us”, a primit numeroase critici pozitive de la PopSugar, Entertainment Weekly sau Billboard, imediat dupa lansare.

În plus, piesa este numărul 1 în Holiday Radio şi a ajuns în primele zece piese din topul melodiilor de Crăciun al celor de la Billboard. “Santa’s Coming For Us” este urmat de alte melodii vesele precum “Candy Cane Lane”, “Ho Ho Ho” şi “Puppies are Forever”, dar şi balade: “Underneath the Christmas Lights”, “Snowman” şi “Snowflake”.

Sia a încheiat recent turneul Nostalgic For The Present desfăşurat în America de Nord, turneu care a fost numit “captivant de creativ” (Billboard) şi “o performanţă artistică magică” (AXS).

Turneul va continua iarna aceasta, când Sia va concerta pe stadioanele din Australia si Noua Zeelandă.

Piesele de pe albumul „Everyday is Christmas”:

1. Santa’s Coming For Us
2. Candy Cane Lane
3. Snowman
4. Snowflake
5. Ho Ho Ho
6. Puppies Are Forever
7. Sunshine
8. Underneath The Mistletoe
9. Everyday is Christmas
10. Underneath The Christmas Lights

Sia a lansat în 2016,„This Is Acting”, care a fost nominalizat la premiile Grammy 2016, asumându-şi rolul de una dintre cele mai mari vedete de astăzi. Ea este în prezent cel de-al 10-lea artist cu cele mai multe streamuri pe Spotify, totodată acumulând peste 5,3 miliarde de vizualizări pe canalul său YouTube.

Single-ul său „Cheap Thrills” a fost un hit global și unul dintre cele mai longevive single-uri în Top 40 din 2016. Pe lângă melodiile sale de succes, Sia a compus hituri pentru artişti precum Beyonce, Kanye West , Rihanna, Britney Spears, Katy Perry și multi alţii.