Serialul ”Game of Thrones” se apropie de sfârşit

Serialul „Game of Thrones”, produs de HBO, se va încheia după difuzarea altor două sezoane, care vor fi mai scurte decât precedentele, a dezvăluit David Bennioff, unul dintre producătorii acestui show TV, potrivit contactmusic.com.

Unul dintre scenariştii şi producătorii serialului a confirmat, marţi, zvonurile potrivit cărora ”Game of Thrones” se apropie de final şi a dezvăluit pentru Deadline.com faptul că HBO va mai produce pentru acest serial un număr de episoade cuprins între 10 şi 15, ce vor fi împărţite în două sezoane mai scurte.

”Vorbim despre încă două sezoane”, a spus David Bennioff. ”Încă de la început, am discutat despre ideea de a realiza între 70 şi 75 de ore (episoadele din «Game of Thrones» au durate de aproximativ o oră, n.r.) şi exact aşa vom termina. Pentru moment, să zicem că vor fi 73 de ore”, a adăugat David Bennioff. 

David Bennioff, care a adaptat pentru televiziune cărţile lui George R.R. Martin, alături de D.B. Weiss, spune că, în ciuda popularităţii serialului, el a ales să reziste tentaţiei de a prelungi durata serialului ”Game of Thrones”.

”Noi am vrut să facem o singură poveste uriaşă, fără să ne dorim să realizăm alte 10 ore suplimentare doar pentru că oamenii continuă să urmărească show-ul nostru. Am vrut să facem un serial pe care oamenii să îl privească de la un capăt la altul şi care să aibă sens sub forma unei poveşti continue. Ne îndreptăm cu siguranţă spre capătul jocului”, a adăugat David Bennioff. 

Producătorul american a dezvăluit, de asemenea, că următorul sezon al show-ului TV se va concentra pe acţiunile unuia dintre personajele negative principale din acest serial, Cersei Lannister.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS