Confidenţialitate

Serena Williams nu va sărbători prima zi de naștere a fiicei sale

Jucătoarea de tenis Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit că nu a planificat nimic pentru aniversarea fiicei sale, Alexis Olympia, care va împlini un an pe 1 septembrie, scrie contactmusic.com.

Cei doi soţi, Serena Williams şi Alexis Ohanian, fiind Martori ai lui Iehova, nu sărbătoresc zile de naştere.

„Olympia nu-şi sărbătoreşte zilele de naştere. Suntem Martori ai lui Iehova, deci noi nu facem asta”, a declarat Serena într-un interviu acordat la US Open 2018.

Atleta a devenit Martor al lui Iehova în anii 80, atunci când mama ei s-a convertit la această religie. „Pentru mine este foarte important să fiu un Martor al lui Iehova, dar nu am practicat niciodată, deși am tot așteptat să o fac”, a dezvăluit Serena Williams anul trecut.

Serena merge frecvent la biserică și este convinsă de faptul că nu ar avea succesul de care se bucură în cariera sportivă dacă nu ar fi crezut în Dumnezeu.

„Eu sunt Martor al lui Iehova. Cred că dacă nu crezi în Dumnezeu, o să fie greu să-ți trăiești viața, pentru că asta stă la baza vieții, vine de la Dumnezeu. Așadar, fiind Martori ai lui Iehova, noi credem, firește, în Dumnezeu și în Biblie. Și, fără El, n-aș fi aici. Îi sunt foarte recunoscătoare”, a explicat Serena Williams.