Confidenţialitate

Serena Williams a publicat prima imagine cu fiica ei

Jucătoarea de tenis Serena Williams a postat pe contul ei de Instagram prima imagine cu fiica ei Alexis Olympia Ohanian Jr., născută pe 1 septembrie.

“Faceţi cunoştinţă cu Alexis Olympia Ohanian Jr. Accesaţi link-ul din bio pentru a vedea călătoria ei extraordinară”, a scris Serena Williams pe Instagram.

Serena Williams a devenit mamă pe 1 septembrie, când a dat naştere unei fetiţe la Centrul Medical St. Mary’s din Palm Beach, Florida.

Alexis Olympia Ohanian Jr. este primul copil al jucătoarei de tenis Serena Williams, împreună cu logodnicul acesteia Alexis Ohanian, cofondator al Reddit.

În august, Williams declara că vrea să revină pe terenul de tenis la trei luni după naştere.

Sportiva nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, de la Australian Open. Serena Williams are în palmares 72 de titluri la simplu, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni.

Jucătoarea de tenis a anunţat în aprilie că era însărcinată în 20 de săptămâni, ceea ce înseamnă că era însărcinată în opt săptămâni atunci când a câştigat Australian Open, în ianuarie.