Confidenţialitate

Senator PSD, despre Vlad Voiculescu: Când era ONG-ist își rupea cămașa de pe el, azi nu a făcut nimic

Luni, va fi dezbătută moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Moțiunea a fost depusă de PSD, iar social democrații critică activitatea ministrului.

Senatorul PSD Radu Oprea:

„Constatăm din păcate astăzi, citind știrile, că un caz tragic s-a petrecut din nou și că un mare ars, care a fost transferat foarte târziu, din păcate a decedat. Pe vremea când era ONG-ist, ministrul de astăzi, Vlad Voiculescu, își rupea cămașa de pe el. Astăzi, ca ministru, nu a făcut nimic. Ăsta este încă un motiv pentru care moțiunea pe sănătate împotriva lui Vlad Voiculescu trebuie dezbătută și votată.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Intitulată “Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, moțiunea este semnată de 109 deputaţi social-democraţi.

PSD cere demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, motivând că, în timpul care s-a scurs de la învestirea lui, au văzut “atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

“Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare şi raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi! (…) Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor”, se arată în moţiune, solicitându-se plecarea acestuia din funcţie.

FOTO Inquam Photos/ Octav Ganea