Confidenţialitate

Semimaratonul Internaţional Bucureşti 2016: 14.000 de oameni au alergat în Capitală – GALERIE FOTO

Aproximativ 14.000 de oameni au participat la Semimaratonul Internaţional București, una dintre cele mai populare competiţii sportive, organizată în mijlocul capitalei.

Printre alergători au fost atât profesionişti, cu premii la activ, cât şi amatori şi copii. Cel mai lung traseu, de 21 de kilometri, a fost parcurs în puţin peste o oră de un sportiv din Kenya.

Echipa Europa FM a alergat în #teamHospice, cu scopul strângerii de fonduri pentru a susține programele de îngrijire paliativă HOSPICE Casa Speranței.

La semimaraton au participat şi creatoarea de modă Adina Buzatu şi chef Adrian Hădean, care au aleargat pentru copiii sprijiniţi de Fundaţia Hope and Homes for Children, în timp ce Cornel Ilie şi Ioana Ginghină au alergat pentru echipa Salvaţi Copiii, pentru a susţine cauza copiilor născuţi prematur, unul dintre programele mari ale organizaţiei.

La start s-au aşezat şi câţiva sportivi cu dizabilităţi, care au parcurs traseele în scaune cu rotile. Printre ei, Bogdan și Ciprian,  care s-au cunoscut în urmă cu șapte luni, la centrul de îngrijire paliativă HOSPICE Casa Speranței din București, iar pe 15 mai  au luat startul în Piața Constituției, la cursa de 3,6 de kilometri de la Semimaratonul BucureștiPovestea lor o puteți citi pe europafm.ro.