Şeful Serviciului de Probaţiune din Bucureşti a sesizat o ameninţare cu bombă prin email

După ce ieri un individ a ameninţat că detonează o bombă în sediul Serviciului de Probaţiune din Bucureşti, iar angajaţii s-au plâns că nimeni nu a luat nicio măsură, astăzi directorul instituţiei recunoaşte că a alertat autorităţile doar prin…email!

Gabriel Oncea justifică felul în care a anunţat Poliţia, SRI şi DIICOT prin faptul că bărbatul care a ameninţat angajaţii era agitat şi a încercat mai întâi să-l calmeze.

Poliţia şi SRI readuc aminte că în cazul unei astfel de ameninţări, prima dată se sună la 112.

Angajaţii Serviciilor de Probaţiune primesc constant ameninţări, însă este prima dată când cineva intră peste ei şi le spune că detonează o bombă pe care o are în rucsac.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Confruntaţi joi cu această situaţie, angajaţii Serviciului de Probaţiune din Bucureşti l-au lăsat pe şeful lor, Gabriel Oancea să gestioneze situaţia.

Acesta nu a sunat însă la 112 imediat, aşa cum ar fi trebuit.

De ce explică chiar el.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Abia după plecarea individului, care a şi postat pe pagina sa de facebook filmările cu el însuşi în care ameninţă cu bomba explicit, şeful Serviciului de Probaţiune a sesizat autorităţile. În scris, pe email şi fără niciun efect la ore bune după incident, susţine la Europa FM Gabriel Oancea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

După prezentarea cazului la Europa FM, Poliţia şi SRI au explicat că în caz de ameninţare cu bombă se sună imediat, la 112.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS