Confidenţialitate

Șeful polițistului suspectat de pedofilie a fost demis

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei, comisarul șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, sef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, a fost eliberat din funcție până la clarificarea situației în care este implicat subalternul său.

Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-a dispus , de-asemenea, informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale.

Totodată, vor fi cercetați disciplinar șefii de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.

Eugen Stan este şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră, din cadrul BPR.

În trecut, Eugen Stan a fost agent de Poliţie Comunitară, a lucrat la jandarmi, iar din august 2010 ocupa funcţia de agent în cadrul BPR, unde câştigă 3.500 de lei pe lună.

Suspectul locuieşte într-un apartament din Măgurele, judeţul Ilfov, împreună cu concubina sa, de profesie asistentă medicală.

Este divorţat şi are doi copii.