Confidenţialitate

Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, cercetat pentru înșelăciune. Și-ar fi falsificat diplomele de studii

Bogdan Bratu, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, și-ar fi falsificat diplomele de studii, spun surse judiciare. Polițiștii efectuează, vineri, 3 percheziții domiciliare în acest dosar, în județele Dolj și Giurgiu.

Procurorii Parchetului Inaltei Curți de Casație si Justiție sunt cei care fac percheziții în acest caz. Surse apropiate anchetei spun că Bogdan Bratu a fost deja dus la audieri.

Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu este cercetat pentru înșelăciune, după ce ar fi depus, la dosarul de angajare, documente de studii falsificate și care au fost desființate ulterior de instanțele de judecată, spun surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax.

Poliția Română anunță, printr-un comunicat, că prejudiciul în acest dosar este de 985.000 lei, reprezentând valoarea indemnizațiilor brute primite de Bogdan Bratu.

Acesta se află la conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova din 2017, a mai condus agenția din Giurgiu a Direcția Regionale de Drumuri și Poduri și a fost casier la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul instituției publice, Bogdan Bratu ar fi absolvit două facultăți. Dreptul la Universitatea Hyperion din Capitală și Facultatea de Management în cadrul ASE București.