Șef DSP Timiș, săltat de procurori după ce a fost prins în timp ce primea mită

Flagrant la Direcția de Sănătate Publică Timiș. Șeful serviciului de control în sănătate publică a fost prins de procurorii DNA Timișoara și ofițerii DGA în timp ce primea mită. Doctorul Vlaicu Șerban mai avea câteva săptămâni până la pensie.

Vlaicu Serban 3

Totul a pornit de la o plângere depusă de patronul unei firme din Timișoara care a reclamat că reprezentantul DSP i-a cerut bani pentru a trece cu vederea neregulile constatate la un control.

Inspectorul din cadrul serviciului de control în sănătate publică a solicitat 1800 de lei mită.

Procurorii DNA și ofițerii Direcției Generale Anticorupție au monitorizat întâlnirea dintre omul de afaceri și reprezentantul statului cu atribuții de control și după ce doctorul Vlaicu Șerban a primit banii, în propriul birou, l-au reținut.

În timp ce așteptau ca întâlnirea dintre denunțător și inspectorul DSP să aibă loc, oamenii legii au văzut cum patroana unei alte firme la care acesta fusese în control a pus în portbagajul mașinii lui două lăzi cu legume și fructe.

Vlaicu Serban 2

Femeia urmează să fie și ea audiată la sediul DNA acolo unde a fost dus și inspectorul din cadrul servicului de control în sănătate publică Timiș.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS