Se reiau înscrierile pentru Loteria Vizelor

Perioada de înscriere la Loteria Vizelor (DV-2019) va reîncepe miercuri, după ce problemele tehnice care ar fi ameninţat procedura de selecţie au fost remediate, anunţă un comunicat al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

Toate dosarele trebuie retrimise pentru a fi luate în considerare.

‘Regretăm orice inconvenient adus participanţilor la programul Diversity Visa (Loteria Vizelor). Pentru a asigura corectitudinea şi pentru a proteja integritatea procedurii pentru toţi cei implicaţi, va trebui să reîncepem procesul de înscriere pentru acest an (DV-2019)’, susţine ambasada.

Noua perioadă de înregistrare electronică pentru DV-2019 începe miercuri, 18 octombrie, la ora 19.00 (ora României) şi se va încheia miercuri, 22 noiembrie, la ora 19.00 (ora României).

‘Vă puteţi înregistra din nou fără să fiţi descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate’, adaugă ambasada SUA.

Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat către fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie, la adresa de e-mail de la care s-a făcut înscrierea, cu îndrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunţ important.

Participanţii pot accesa noul formular de înscriere electronică (E-DV) pe pagina oficială E-DV, la adresa dvlottery.state.gov, pe perioada înscrierii. Instrucţiuni referitoare la programul DV sunt disponibile pe pagina Departamentului de Stat, la travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Toate celelalte cerinţe de calificare rămân neschimbate.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS