Se deschide al doilea magazin IKEA din București

Al doilea magazin IKEA din București va avea aproximativ 37.000 de metri pătrați, 1.300 de locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze și locul de joacă pentru copii Småland.

Noul magazin va avea și o seră de aproximativ 800 de metri pătrați în Market Hall și o zonă IKEA Café, concepută ca un spațiu de întâlnire pentru vizitatori.

Ceremonia de așezare a pietrei de temelie, care anunța începerea lucrărilor de construcție pentru al doilea magazin IKEA din România, a avut pe 28 noiembrie 2017, pe terenul IKEA pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, în București. Acum, lucrările sunt gata iar al doilea magazin IKEA din București urmează să fie deschis. Potrivit reprezentanților companiei, va fi cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei.

IKEA Pallady va dubla capacitatea IKEA de a prelua comenzi online pentru clienții din România, transmitea compania în urmă cu doi ani de zile, atunci când anunța noul magazin din București.

IKEA Pallady, al doilea magazin IKEA din București, ar urma să fie inaugurat pe 24 iunie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS