Confidenţialitate

Scotty The AI (SCOTTY) – se lansează un nou proiect bazat pe AI

Un proiect care se presupune că însumează cele mai bune aspecte ale inteligenței artificiale în domeniul criptomonedelor este Scotty the AI (SCOTTY). Acest proiect integrează cu ușurință inteligența artificială și tehnologia blockchain, asumându-și rolul de „Păzitor al Universului Crypto”. Echipa a creat meticulos un ecosistem cuprinzător cu Scotty, reprezentat de un Terrier scoțian cu „blană neagră, strălucitoare, în nuanțele cerului nopții”.

Proiectul reușește să combine două tendințe populare în crypto prin combinarea  AI-ului și a monedelor meme într-un singur ecosistem. Acest ecosistemul Scotty include o platformă de tranzacționare, un portofel inteligent, un marketplace cu sistem escrow și un fond de capital de risc. Toate acestea vor utiliza și funcționa prin inteligența artificială.

Cumpără Scotty The AI

 

Scotty The AI Are un Potențial Enorm

Proiectul Scotty posedă un potențial de a transforma modul în care oamenii interacționează cu criptomonedele. Prin utilizarea inteligenței artificiale Scotty dorește să facă tranzacționarea, stocarea și gestionarea criptomonedelor mai ușoară ca niciodată, sporind accesibilitatea și adoptarea pe scară largă.

În ceea ce privește calitățile sale intrinseci, acest terrier scoțian reprezintă inteligența și dibăcia, făcându-l un gardian ideal pentru secretele nedeslușite încorporate în peisajul digital. Echipat cu capacități avansate de IA, Scotty navighează cu pricepere în structura complicată a codului și algoritmilor, evitând fără efort posibilii capturatori. Calitatea care o posedă de învățare automată care îi permite să se îmbunătățească continuu.

Această bază automatizată pregătește terenul pentru introducerea multiplelor caracteristici și instrumente practice care îmbunătățesc performanța lui Scotty the AI. Capacități avansate de analiză a datelor prin IA, procesarea limbajului natural, detectarea intuitivă a fraudei și anomaliilor îi permite să navigheze ca un profesionist. În mod normal, aceste atribuții se traduc în beneficii tangibile în lumea reală.

Sunt două caracteristici remarcabile care definesc Scotty, și anume Scotty Swap și Scotty Chat, ce sunt responsabile de avansul ecosistemului Scotty the AI, pe lângă restul caracteristicilor. Scotty Swap servește ca un centru pentru schimburile de tokenuri rapide și fără probleme, condus de tehnologia IA. Fiecare tranzacție este prelucrată minuțios pentru a asigura securitatea și pentru a optimiza câștigurile, promițând o experiență de tranzacționare de ultimă generație.

Cumpără Scotty The AI

Scotty Chat completează Scotty Swap prin oferirea de informații detaliate despre criptomonede, proiecte blockchain și terminologie specifică domeniului oferind asistență 24/7 utilizatorilor care au întrebări sau probleme. Pe lângă asta ajută utilizatorii să diversifice portofoliile de criptomonede prin recomandarea de proiecte promițătoare.

Acesta are potențialul de a avea un impact semnificativ universul cripto, provocând o examinare mai atentă a detaliilor pre-vânzării SCOTTY. Așadar, este adresat atât utilizatorilor începători cât și celor experimentați, oferind analize valoroase într-un mod prietenos utilizatorului.

Pre-vânzarea SCOTTY este în plină acțiune

Pre-vânzarea SCOTTY are o reușită remarcabilă, reușit să adune deja peste 515.000 de dolari. În prezent, în a doua rundă de pre-vânzarea publică, tokenul SCOTTY are un preț de 0,0053 dolari.

Aproximativ 30% din oferta totală, echivalentă cu aproximativ 1,734 miliarde de tokenuri, este alocată pentru vânzarea publică, cuprinzând aproximativ 520 de milioane de tokenuri. Celelalte 70% vor fi distribuite pentru staking, dezvoltarea proiectului, lichiditatea exchange-urilor și marketing, totalizând aproximativ 1,2 miliarde de tokenuri SCOTTY.

Investitorii care au participat sau participă la pre-vânzarea lui SCOTTY au oportunitatea de a acumula recompense semnificative prin staking. Platforma oferă un APY de 271% pentru staking-ul tokenurilor SCOTTY, generând venituri pasive considerabile. APY va scădea treptat pe măsură ce pool-ul de staking se extinde și mai mulți utilizatori participă, pentru a-și menține sustenabilitatea și echilibrul în ecosistem.

Echipa a pregătit un plan ambițios pentru viitorul lui Scotty the AI. Faza inițială a implicat lansarea comunității Scotty, auditul contractului Scotty AI, generarea de tokenuri, aplicarea acțiunilor de marketing și ,evident, atragerea investitorilor.

În faza 2, echipa se concentrează pe lansarea funcției de schimb, introducerea versiunii beta a chatului Scotty, executarea unei preluări de blockchain, inițierea unei campanii de conștientizare Scotty și dezvăluirea versiunii beta a Scotty Picks. În ultima fază, tokenul SCOTTY este programat să fie listat pe exchange-uri descentralizate populare, cu suficientă lichiditate și accesibilitate, urmată de lansarea sa publică. În plus, SCOTTY va fi listat și pe exchange-uri centralizate, iar apoi vor fi stabilite parteneriate comunitare, inclusiv colaborări cu buletinul de știri digital Scotty Times.

În mediu cripto care e în continuă schimbare , Scotty the AI (SCOTTY) se evidențiază distinct, declanșând un nou val de entuziasm în sectorul de creștere rapidă al criptomonedelor meme. Acest proiect are potențialul de a avea un impact semnificativ atât în domeniul său, cât și pe piața mai largă. Datorită integrării algoritmilor avansați și a protocoalelor de securitate, utilizatorii pot explora cu ușurință diverse perechi de tokenuri.

Cumpără Scotty The AI