Confidenţialitate

Școli închise în mai multe județe din cauza vremii

ACTUALIZARE: La Galați, cursurile vor fi reluate de miercuri doar în municipiul reședință de județ. În restul județului, școlile rămân închise miercuri şi, în funcție de evoluția vremii, se va decide miercuri când se vor relua cursurile.

ACTUALIZARE: Cursurile au fost suspendate în această săptămână și în județul Vrancea. Elevii vor reveni la cursuri de luni, 16 ianuarie.

După elevii din București și elevii din județele Constanța și Buzău vor sta acasă până la sfârșitul săptămânii. Toate școlile și liceele vor fi închise până vineri inclusiv.

Iar în județul Tulcea, școlile vor fi închise până joi inclusiv.

 

Constanța

În județul Constanța, Comandamentul pentru Situații de Urgență a decis să mențină toate școlile închise până vineri inclusiv.

Iar universităților li s-a recomandat să suspende cursurile, dar deciziile vor fi luate individual.

Buzău și București

Și în județul Buzău, toți elevii vor sta acasă până luni. La fel se întâmplă și cu elevii din București. Încă de luni seară, primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunțase că unitățile rămân închise din cauza vremii.

 

Tulcea

În schimb, în județul Tulcea,  școlile vor fi închise până joi (12 ianuarie) inclusiv.

În județele Brașov și Argeș, autoritățile au decis că unitățile de învățământ rămân închise până miercuri inclusiv. Elevii vor reveni la ore de joi.

Și în județul Olt, cursurile au fost suspendate pentru ziua de miercuri.

 

La Iași, Inspectoratul Școlar a decis parțial reluarea cursurilor de miercuri. Mai exact, cursurile vor fi reluate doar în orașele din județ: Iași, Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău. În schimb, vor fi închise toate școlile din mediul rural.

În județul Alba, cursurile au fost suspendate marți și miercuri în mai multe școli aflate în zona Munților Apuseni. 3.000 de elevi vor sta acasă.

În județele Neamț și Prahova elevii vor reveni la școală de miercuri. Marți cursurile au fost suspendate în 22 de județe din jumătatea de est a țării.