„Școala: Trecut vs. Viitor”, în dezbatere în martie, la București

Asociația pentru Educație și Știință Kleine Schule continuă seria conferințelor „PAPUCI MARI, papuci mici” printr-o ediție sub titlul „Școala: Trecut vs. Viitor”, sâmbătă, 17 martie, în București.

”În cadrul acestei conferințe, dorim să aducem în fața publicului – părinți, profesori, presă, organizații, școli, decidenți – că suntem într-un moment în care putem să mergem spre un viitor în educație, care aparține noilor generații de copii, sau putem rămâne ancorați în modalitățile învechite ale școlii de astăzi, ceea ce înseamnă că vom mai pierde câteva generații de copii. Putem rămâne blocați în nevoia adultului de a livra conținut, sau putem alege să mergem către nevoia copilului de a se dezvolta emoțional, social și cognitiv.
În această ediție ne vor însoti speakeri apreciați în viața publică, dornici să împărtășească gânduri constructive și povești inspiraționale. De asemenea, alături de Asociația pentru Educație și Știință Kleine Schule sunt implicate și instituții dornice să susțină noile principii de educație, precum: RAF, MEN, ARACIP, și desigur, Inspectoratul Școlar al Municipiului București”, transmite organizația într-un comunicat remis Europa FM.

„Știm că educația înseamnă o investiție pe termen lung, care prespune un drum greu de parcurs, mai ales în contextul societății actuale. Vino alături de noi să aflăm cele mai căutate răspunsuri privind școala viitorului, ca de exemplu: Cum putem realiza împreună, o structură școlară pentru copiii cu abilități înalte? Cum se poate produce schimbarea, de sus (instituții) în jos (părinți, profesori) sau invers? Te invitam să construim împreună viitorul educației în România!”, declară Simona Mitrea, CEO & Founder Kleine Schule.

Înscrierea la conferința „Școala: Trecut vs. Viitor” se poate face, în limita locurilor disponibile, la adresa http://www.kleine-schule.ro/mainevents5/

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS