Confidenţialitate

Schimbare în fruntea Europa Top Hit

Sâmbăta aceasta, Europa Top Hit a adus un number 1, după ce în fruntea clasamentului s-a aflat pentru două săptămâni consecutiv piesa The Motans feat. Delia – ”Weekend”. Aceasta coboară o poziție și face loc pentru un nou hit: Charlie Puth feat. Selena Gomez – ”We Don’t Talk Anymore”.

Al treilea extras pe single pe albumul „Nine Track Mind”, cu care şi-a făcut debutul Charlie Puth, a mai ocupat primul loc la Europa FM  la începutul lunii martie. La distanță de aproape o lună, piesa revine pe prima poziție.

Podiumul acestei ediții Europa Top Hit este completat de Rag’n’Bone Man – ”Human”, după ce în ultimele săptămâni piesa aceasta părea să alunece spre capătul clasamentului.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Adi Luca sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aştează în clasament piesele.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit