Scandal la Primăria Capitalei. Mai mulţi cetăţeni au fost împiedicaţi să intre la şedinţa CGMB

Şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti a fost întreruptă, joi, în urma unui scandal izbucnit după ce poliţiştii locali au împiedicat accesul mai multor cetăţeni care au vrut să intre la şedinţă. În urma scandalului, primarul general, Gabriela Firea, a părăsit şedinţa.

Scandalul a izbucnit după ce mai multor bucureşteni care au venit să participe la şedinţă le-a fost interzis accesul în sală, la un moment dat creându-se busculadă. Oamenii au fost ţinuţi la uşă peste o oră şi jumătate, timp în care au existat îmbrânceli cu poliţiştii locali şi cu angajaţi ai primăriei.

“Avem dreptul de a intra în sala de şedinţe. Dumneavoastră încălcaţi legea, au strigat o parte din oamenii ţinuţi în faţa uşii închise”, a strigat o femeie din grupul celor care au venit să participe la şedinţa CGMB.

“Dacă mai sunt cetăţeni pe stradă care vor să participe la sedinţa noastră, îi poftim în sală”, a comentat un consilier PSD, spunând că “deja i s-a făcut greaţă”.

Şedinţa a fost înteruptă pentru aproximativ o jumătate de oră, iar primarul Capitelei, Gabriela Firea, a plecat din şedinţă.

Badulescu: persoanele neautorizate care au pătruns in primarie vor fi legitimate la iesire, pentru ca mai multi politisti locali au fost raniti.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a spus că oamenii care au reuşit ân cele din urmă să intre la şedinţă vor fi legitimate la ieşire.

“Persoanele neautorizate care au pătruns în primărie vor fi legitimate la ieşire, pentru ca mai multi poliţişti locali au fost răniţi”, a spus Bădulescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS