Scandal la ICCJ: Dragnea, flancat de presupuși ”interlopi” | C. Ștefănescu: ”Erau eroi ai Revoluției” – VIDEO

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea – judecat pentru corupție – a fost flancat, la ieșirea de la audieri, de mai mulți presupuși ”interlopi”.

Liderul PSD nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor și a fost apărat de mai multe persoane – care l-au ferit de microfoane și l-au condus până la mașină.

Mai mulți jurnaliști susțin că au fost împinși și agresați în busculada creată.

Liderul PSD – Liviu Dragnea – a ridicat din umeri și a spus că nu-i cunoaște pe ”susținătorii” săi:

La un moment dat, întrebat despre prezenţa susţinătorilor săi la ICCJ, el a exclamat: „Nu ştiu cine sunt (…) Eu am stat în instanţă. Nu ştiu cine i-a chemat nici pe cei de acum, nici pe cei de dimineaţă (…) Nu pot să plec din cauza dumneavoastră„.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Unul dintre jurnaliștii prezenți astăzi la Înalta Curtea – Mălin Bot – susține că a fost bătut pe holurile Instanței Supreme de susținătorii lui Liviu Dragnea:

Ați văzut cu toții că a fost o altă persoană care m-a lovit, acel interlop pe care noi l-am urmărit și l-au ridicat jandarmii. Este inadmisibil, oameni buni! Am ajuns într-un roman de Mario Puzo. Am ajuns în Nașul, în situația în care un corupt vine cu un interlop și te agresează (…)  în sediul Instanței Supreme. M-au ținut și m-au lovit cu pumnii pe jos. Și aici, la mașină, ați văzut cu toții, ați filmat. L-ați văzut pe acel individ care a venit. Au fost ridicați de jandarmi. Voi depune o plângere penală pentru ceea ce s-a întâmplat aici și mi se pare inadmisibil.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.


Până la urmă, misterul s-a elucidat. Susținătorii au fost aduși de secretarul general al PSD – Codrin Ștefănescu.

Acesta spune, însă, că persoanele care l-au susținut pe Liviu Dragnea nu erau interlopi, ci…eroi ai Revoluției:

„Sunt pesedişti vechi, unii sunt eroi ai revoluţiei (…) Am aflat de la televizor despre acest proces, am aflat că aici este vechea echipă de manifestanţi de profesie şi, la partid fiind, am luat câiva colegi şi am venit aici. Suntem alături de Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ştefănescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La sosirea la audieri, Liviu Dragnea a fost așteptat de contestatari: aproximativ 10 persoane au scandat împotriva sa, agitând o pereche de cătuşe.

4 ore a stat liderul PSD marți la Înalta Curte.

Judecătorii au reluat de la zero procesul în care e judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS