Confidenţialitate

Scandal după meciul Șepși – CFR Cluj. Vassaras: Golul lui Damașcan a fost marcat din ofsaid | AUDIO

Un nou scandal a izbucnit în Liga 1 de fotbal. Șeful arbitrilor recunoaște că brigada care a condus meciul Șepși – CFR Cluj a greșit la golul de 2 la 1, reușită care a și adus victoria echipei din Sfântu Gheorghe. 

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, grecul Kyros Vassaras, admite că la meciul dintre Șepși și CFR Cluj a fost comisă o eroare.

Într-un comunicat publicat pe site-ul Federației Române de Fotbal, șeful arbitrilor a explicat că după analiza fazei s-a constatat că golul marcat de Vitalie Damaşcan de la Șepși, în minutul 85, a fost marcat din poziție de ofsaid. Vassaras a prezentat scuze și a anunțat că arbitrii implicați nu vor mai fi delegați la alte meciuri o perioadă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Conform GSP.ro, arbitrul asistent, Florian Alexandru Vișan, nu a ridicat fanionul pentru a semnala ofsaidul, iar apoi operatorul din camera VAR a trasat liniile greșit, încurcând atacantul cu fundașul, lucru care a dus la validarea pe nedrept a reușitei.

Duminică seară Șepși a învins-o pe CFR Cluj, astfel că formația din Gruia a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie și la 8 puncte în spatele liderului FCSB.

Foto: Facebook / CFR OSK