Scandal azi-noapte pe Splaiul Independentei intre coordonatorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, Razvan Bancescu, si mai multi membri ai unor ONG-uri de protectie a animalelor

Tot aseară, Băncescu a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia au fost rănite doua persoane.

Potrivit poliţiştilor, şeful ASPA, Răzvan Băncescu, aflat aseară la volanul unei mașini, s-a ciocnit cu un autoturism condus de o reprezentantă a unui ONG pentru protecţia animalelor.

În urma accidentului, un bărbat aflat în dreapta femeii şi un copil de 11 ani au fost răniţi uşor.

La scurt timp după accident, la miezul nopţii, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că în apropiere de Primăria Capitalei, mai mulţi membri ai unor ONG-uri au declanșat un conflict.

La faţa locului se aflau aproximativ 50 de persoane. Televiziunile au difuzat imagini în care Răzvan Băncescu loveşte un bărbat. Totul a continuat cu o bătaie între mai multe persoane.

Potrivit unor surse din Poliţie, aseară, în jurul orei 9, în sudul Bucureștiului ar fi izbucnit un alt conflict între un echipaj de hingheri şi mai mulți membri ai unor ONG-uri de protecţie a animalelor. În urma incidentului, polițiștii au amendat cu 500 de lei un membru al unui ONG de protecţie a animalelor. Ulterior, a avut loc accidentul în care a fost implicat Răzvan Băncescu. În maşina lovită de acesta se afla bărbatul amendat cu două ore în urmă. Accidentul s-ar fi produs după o şicanare în trafic, iar ulterior Băncescu şi bărbatul din autoturism s-au luat la bătaie.

Poliţiştii de la Secţia 20 l-au amendat cu 200 de lei pe Băncescu. De asemenea, bărbatul care fusese amendat cu 500 de lei a mai primit o amendă de 200 de lei. Cu aceeaşi sumă a fost amendată şi femeia aflată la volanul mașinii.