„Sărbătorile sunt pentru toţi!” – evenimentul care aduce mâncare caldă pregătită de Chef Cezar Munteanu și pentru persoanele care trec prin situații dificile

Asociaţia Carusel și Asociaţia Chef Cezar – Stil de viaţă sănătos au organizat începând cu 2012, evenimentul „Sărbătorile sunt pentru toţi!”.

În acest an, evenimentul va fi organizat cu sprijinul Horeca Culinary School, vineri, e 18 decembrie, la sediul Horeca Culinary School din strada Latină, nr. 6 – București. În cursul acelei zile studenţii de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din București şi voluntari ai Asociaţiei Carusel, împreună cu Chef Cezar Munteanu, vor găti și distribui mâncare caldă și consistentă pentru 150 de persoane aflate în situaţii de excluziune socială din București și pentru Adăpostul Temporar de Noapte ODESA.

Sărbătorile sunt pentru toţi! reprezintă un moment în care facem apel la solidaritate și sperăm ca situația acestor oameni să devină o prioritate pentru autoritățile locale. Sperăm ca anul acesta să ne bucurăm și de sprijinul dumneavoastră. De asemenea, vă invităm să ne însoţiţi pe teren atunci când distribuim mâncarea, astfel putând să îi cunoaşteți și pe beneficiarii acestui eveniment”, spune Chef Cezar Munteanu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS