Sancțiuni pentru angajații Direcției Permise care l-au ajutat pe Dan Șova să nu stea la coadă

Au fost sancționați cei doi angajați de la Direcția Permise București-Ilfov care l-au ajutat pe fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova să își schimbe permisul, fără să stea la rând.

Aceștia s-au ales cu salariul redus cu 5%, timp de 2 luni.

Cei doi angajați de la Serviciul Permise și Înmatriculări București-Ilfov au fost cercetați disciplinar, în urma dezvăluirilor făcute de un deputat de la USR. Cornel Zainea a povestit, luna trecută, că în timp ce stătea la coadă pentru schimbarea carnetului de șofer a surprins un angajat al Direcției Permise care l-a băgat în față pe fostul senator Dan Șova. După câteva minute, Dan Șova îi mulțumea, printr-o strângere de mână, celui care l-a ajutat să nu stea la rând.

Fostul ministru al Transporturilor explica recent că a găsit ghișeul gol.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Conducerea Direcției Permise a stabilit însă că angajații care l-au ajutat pe Dan Șova au săvârșit o abatere discplinară. Cei doi s-au ales cu salariul redus cu 5% timp de 2 luni și cu mustrare scrisă.

Tot mustrare scrisă au primit alți 3 angajați, care, anul trecut, i-au permis președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu să intre pe ușa din spate ca să-și înnoiască permisul, fără a mai sta la coadă.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS