Samsung Galaxy S9 Unpacked

Duminică a fost lansat noul Samsung Galaxy S9 în cadrul unei prezentări urmărite online simultan de aproape 700.000 de oameni via YouTube.

Noile Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au fost introduse sub sloganul ”Do what you can’t”. Printre primele detalii anunțate au fost culorile sub care vor fi disponibile noile terminale lansate de Samsung: Lilac Purple, Coral Blue și Midnight Black.

Prețul noului S9 în România

În România telefonul Samsung Galaxy S9, Dual SIM, 64GB, 4G, indiferent de culoare, poate fi precomandat deja la 3.899,99 de lei la e-Mag sau în magazinul oficial Samsung.

Cei care aleg să-și schimbe telefonul vechi pe noul model pot economisi până la 2.200 RON, asta dacă sunt dispuși să renunțe la un S8 pentru noul S9. Suma de 2.200 lei are ca referință un telefon Samsung Galaxy S8+, în stare perfectă de funcționare.

În oferta Orange, Samsung Galaxy S9 poate fi precomandat chiar începând de duminică seară, cu livrarea începând cu data de 8 martie, iar prețul cu un abonament Orange Me 43 este 449 € (aproximativ 2.321 RON).

La Vodafone costă 349,00€ (1.623RON) cu un abonament Super RED 45 pentru 2 ani.

Varianta Galaxy S9+ este la liber 4.399 de lei.

Ambele terminale au un ecran Infinity, cu raport 18,5:9, dar și de un senzor de amprentă așezat pe mijloc și păstrează jack-ul de 3,5 mm.

Poate una dintre cele mai impresionante funcții adăugate noilor Galaxy S9 este cea de înregistrare video slow motion.

Camera se află la acelaşi nivel cu carcasa telefonului, pentru un aspect neted. Iar senzorul de amprentă digitală este amplasat ergonomic, sub camera foto de pe spate. Afișajul 18.5:9 oferă o imagine cinematică. În timp ce difuzoarele stereo AKG îmbunătățite cu Dolby Atmos oferă sunet pur, surround.

Camera foto poate surprinde imagini în orice condiții de lumină. Telefonul are diafragmă duală și ”va funcționa ca ochiul uman”, după cum au anunțat reprezentanții companiei în timpul prezentării de la Mobile World Congress. Difragma cu deschidere mai mare va fi folosită pentru poze în lumină slabă, iar cea mică pentru poze pe lumină puternică.

Astfel, fotografiile vor fi foarte clare chiar și în condiții de lumină slabă sau pe lumină extrem de puternică.

Pentru o experiență de tip desktop, se pot transforma Galaxy S9 sau S9+ într-un touchpad, conectându-le la DeX Pad și la un monitor. Astfel se pot accesa fotografiile și fișierele de pe telefon, verifica de asemenea e-mailurile, naviga pe internet și multe altele pe un ecran mare.

Cum arată S9

Indiferent de varianta de culoare aleasă, prețul este la fel

Ce vor conține cutiile pentru noile Galaxy S9 și S9+

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS