Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au fost lansate aseară, la Barcelona (VIDEO)

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au dimensiuni diferite. Versiunea ”clasică” are un display QHD de 5,1 inch, iar versiunea cu margini curbate vine cu un ecran de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție.

Potrivit reprezentanților companiei, procesorul de pe Samsung Galaxy S7 este cu 30% mai puternic decât cel de pe modelele anterioare.   

Noile telefoane sunt ceva mai rotunjite și au și spatele curbat, la fel ca Samsung Galaxy Note 5.

Noile modele pot fi scufundate în apă de până la 1,5 metri timp de 30 de minute.

Camerele au fost actualizate și folosesc tehnologia Dual Pixel, pentru fotografii mai bune la lumină scăzută. Samsung Galaxy S7 și S7 edge se laudă și cu o focalizare foarte rapidă, dar și cu o lentilă ultralargă care poate fi montată peste smartphone. Camera principală are 12MP, iar cea frontală are 5MP.

În plus, Samsung anunţă o nouă cameră care filmează la 360 de grade.

Autonomia a primit un boost impresionat. Reprezentanții companiei spun că te poți uita cap-coadă la un sezon din Game of Thrones fără să îți ”moară” bateria.

La capitolul software, cea mai interesantă funcție este cea de ”Always On” a display-ului. Mai exact, telefonul va arăta constant unele informații, dar numai dacă telefonul este cu fața în sus, pe masă.

Noile telefoane vor fi disponibile începând cu data de 11 martie. Samsung Galaxy S7 costă 699 euro, iar prețul Samsung Galaxy S7 edge este 799 euro.