Sâmbătă, Andreea Antonescu face show la Europa FM Live pe Pârtie

Europa FM Live pe Pârtie continuă seria întâlnirilor cu artiștii momentului. După ce Toader Păun a mărturisit că s-a trezit punând pe repeat azi piesa ”Te cert cu vin”, Andreea Antonescu a acceptat în direct în Clubul de Seară invitația de a ne învăța versurile direct pe Pârtia cu Surprize, unde își dau întâlnire toți prietenii la fiecare final de săptămână.

În weekendul prelungit, sâmbătă, de la ora 13:30, Andreea Antonescu face show la Europa FM Live pe Pârtie.

”Sunt super încântată de invitație și abia aștept să ne vedem sâmbătă, să cântăm și să dansăm împreună la Europa FM Live pe Pârtie. O să ne întoarcem în timp, facem câteva sincroane, dar ne și certăm puțin cu vin, preferat cred că o să fie cel fiert”, spune Andreea Antonescu.

După revenirea spectaculoasă alături de trupa Andre, Andreea Antonescu continuă să scrie istorie în muzica românească și solo.

Cea mai bună dovadă este noul single  Andreea Antonescu – ”Te cert cu vin”, lansat în urmă cu o săptămână în Clubul de Seară, la Europa FM, care a adunat rapid un număr mare de vizualizări pe YouTube și în alte platforme de streaming.

Andreea Antonescu va cânta live ”Te cert cu vin” sâmbăta aceasta la Europa FM Live pe Pârtie, alături de alte piese pe care le vom fredona împreună pe Pârtia cu Surprize, aflată în Poiana Brașov.

Sâmbătă, de la ora 13:30, Andreea Antonescu face show live pe pârtie în Poiana Brașov, pe Pârtia cu Surprize aflată la baza pârtiei Bradul.

Eveniment realizat cu sprijinul Asociației de Turism Poiana Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.

Intrarea este liberă!

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS