Confidenţialitate

Salvați Copiii: Spitale din Arad și Brasov primesc echipamente de protecție și aparatură medicală

Spitalul Clinic de Urgenta din Arad si Spitalul de Copii din Brasov au primit in aceasta saptamana aparatura indispensabila – ventilator de suport respirator si aparat de dezinfectare – si echipamente medicale, in contextul pandemiei cauzate de SARS-CoV2.

ONG-ul Salvați Copiii anunță că achiziționarea de urgență a materialelor esentiale muncii medicilor in spitale, in conditii de sigurantă atat pentru ei, cat si pentru pacienti, a necesitat o investitie totală de 186.950 lei, dintre care 79.270 lei au fost asigurati de Libris.ro.

Salvati Copiii Romania a deschis un fond de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical. Astfel, a fost deschis contul special RO43RNCB0071011434790083, unde vor fi centralizate contributiile companiilor si ale tuturor celor care pot sa sprijine intarirea sistemului medical romanesc.

Persoanele fizice care vor sa ajute pot dona aici sau pe Bursa Binelui aici

Pana acum, au fost colectate fonduri totale in valoare de 336.380 Euro, prin solidaritatea in principal a urmatoarelor companii: Farmaciile Catena, Kaufland Romania, Oriflame, Garanti BBVA Group, BCR, Federatia Sindicatelor din Educatie “Spiru Haret”, Libris.ro, GSK, Pfizer, Kimberly-Clark si Asociatia Club Sportiv “RO Club Maraton”. De asemenea, suma de 71.414 Euro provine din donatiile persoanelor fizice care au vrut sa sprijine efortul medicilor. DPD Romania sprijina eforturile de livrare a echipamentelor.