Sala de nașteri de la Spitalul Filantropia, închisă timp de două săptămâni pentru igienizare

Spitalul Filantropia din Bucuresti anunta, printr-un comunicat de presă, că sala de nașteri, terapia intensivă neonatală și saloanele de rooming-in vor fi inchise în perioada 19-31 august. Acestea vor fi închise în vederea efectuării igienizării generale periodice și a prevenirii apariției de infecții asociate asistenței medicale. În această perioadă nu se vor efectua nașteri în spital indiferent de vârsta de gestație și nu vor fi primite transferuri din alte maternități.

Reprezentantii spitalului anunță că pacientele care ar fi trebuit să nască la Maternitatea Filantropia vor fi redirecționate către celelalte maternități ale ASSMB: Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sirbu, Spitalul Clinic Dr.I. Cantacuzino, Spitalul Clinic Malaxa, dar și către alte maternități din capitală.

Obstetricienii de la Filantropia au fost anunțați în urmă cu trei săptămâni, în legătură cu sistarea activității privind nașterile, tocmai pentru a găsi soluții și a primi acordul colegilor, pe care i-au contactat în alte maternități, de a prelua viitoarele mămici, mai anunta reprezentantii Spitalului Filantropia.

Vor funcționa după program normal : Ambulatoriul integrat, secția de Ginecologie, secția ATI, compartimentul de MMF, compartimentul de Prematuri, laboratorul de radiologie, laboratorul de analize medicale, laboratorul de genetică, laboratorul de anatomie patologică, farmacia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS