Confidenţialitate

S-AU DESCHIS LOCURI NOI LA PROGRAMELE PHP, JAVA ŞI DESIGN WEB LA LINK ACADEMY DIN BUCUREȘTI (P)

Datorită interesului ridicat pentru programele PHP, Java şi Design Web, LINK Academy din București a înfiinţat noi grupe pentru cursanţi în cadrul acestor departamente. Aceștia vor parcurge lecţiile în cele mai moderne săli de clasă din centrul LINK Academy din București (str. Academiei, nr. 39-41, et. 2, sector 1).

Şcolarizarea la aceste programe se desfăşoară în laboratoarele de informatică moderne de la sediul LINK Academy şi vă oferă posibilitatea să dobândiți cunoştinţe şi competenţe practice direct de la profesori, programatori şi designeri experţi cu o experienţă bogată.

 

INVESTEŞTE 12 LUNI ÎN TINE ŞI ÎN CARIERA TA IT DE SUCCES

Începe şcolarizarea de un an de zile în condiţii speciale pentru cele mai căutate poziţii IT. Taxe de şcolarizare reduse doar până în 15 iunie.

ÎNVAŢĂ PROGRAMAREA JAVA ŞI OBŢINE CERTIFICATUL INTERNAŢIONAL ORACLE

 În 2 semestre veţi asimila programarea Java mai bine decât în 4 ani la o facultate medie de calculatoare. După finalizarea acestui program, veţi putea să vă asiguraţi un certificat de prestigiu susţinând examenul din programare Java şi să obţineţi titlul Oracle de specialitate.

Învață Java de la profesionişti din domeniul IT!  

DOBÂNDIŢI CUNOŞTINŢE AVANSATE DE PROIECTARE
A SITE-URILOR WEB

 Veţi crea prezentări web, precum şi site-uri animate dinamice. Pe lângă aceasta, veţi învăţa utilizările avansate ale limbajului HTML, stilurile CSS, codul JavaScript, Photoshop etc. Scopul programului este să vă pregătească să creaţi singuri site-uri web atractive şi să obţineţi certificatul Adobe recunoscut pe plan internaţional.

Pentru cei care doresc să devină Web Designeri →

DOBÂNDIȚI COMPETENŢE DEŢINUTE DE EXPERŢI ZEND PHP CERTIFICAŢI

 Învăţaţi cel mai căutat şi mai popular limbaj de programare pentru elaborarea site-urilor şi a aplicaţiilor web dinamice în mai puţin de un an de zile. Dobândiţi cel mai prestigios certificat global în domeniul programării PHP şi asimilaţi cunoştinţe avansate pe care le veţi putea pune foarte repede în practică.

Află mai multe despre programarea PHP accesând această pagină!

În cadrul LINK Academy operează şi Centrul pentru Dezvoltarea Carierei. Acest centru întrunește momentan peste 188 de companii partenere care oferă oportunități de muncă, practică şi angajare cursanţilor LINK Academy încă din timpul şcolarizării.

Unii dintre cursanţii LINK Academy au decis să împărtășească cu voi propriile succese şi păreri.

ÎNSCRIEŢI-VĂ LA TIMP ŞI BENEFICIAŢI DE REDUCEREA DE 40%!
NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT

Din cauza spaţiului şi a condiţiilor tehnice pe care le implică cursurile tradiţionale, numărul de persoane care se pot înscrie este strict limitat.

Înscrierea la preţ redus durează până în 15 iunie, deci veți avea privilegiul să învăţați direct de la cei mai buni profesori LINK Academy doar dacă vă numărați printre cei mai rapizi. Înscrierea se poate face pe pagina web: Înscriere sau personal la centrul LINK Academy din București unde consultanţii vă vor oferi toate informaţiile necesare pentru a începe o carieră de succes în domeniul IT.