S-a lansat coloana sonoră a filmului “Bohemian Rhapsody”

S-a lansat soundtrack-ul oficial al filmului “Bohemian Rhapsody”, ocazie cu care, pentru prima dată în istorie, fanii trupei Queen vor putea asculta interpretările live din cadrul show-ului incredibil pe care membrii trupei l-au oferit în iulie 1985, la Live Aid, cât și inregistrări rare din studio.

Toate aceste momente muzicale de colecție sunt incluse pe soundtrack-ul filmului “Bohemian Rhapsody”, care se lansează oficial azi.

Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Freddie Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”.

Trupa Queen a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Freddie Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani. În film pot fi văzuți în rolurile principale Mike Myers, Lucy Boynton, Rami Malek, Tom Hollander și Gwilym Lee.