S-a deschis extrasezonul pentru programul social Litoralul pentru toți

Dacă vremea vă permite, puteți merge la mare, în stațiunile românești, plătind mult mai puțin decât în sezonul estival. 

Duminică a început programul Litoralul pentru toți, ediţia de primăvară și sunt așteptați 10.000 de turiști. Pentru ca românii să își continue vacanța începută la 1 mai, a fost lansată și ediția de primăvară a programului de extrasezon Litoralul pentru toți, la prețuri avantajoase. 

Oferta este foarte diversificată şi include, şi în acest an, şi hoteluri care oferă turiştilor pachete All inclusive.

Astfel, dacă vreți să vă cazați în Mamaia – Constanţa – Eforie, timp de 6 nopți, veți plăti 205 lei/ persoană pentru un sejur la un hotel clasificat cu o stea, 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus. Un sejur la cinci stele  costă 605 lei de persoană  cu mic dejun inclus.

Dacă bugetul este unul mai redus, vă puteți îndrepta către sudul litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche.  Astfel, tarifele pentru un sejur de şase nopţi/ persoană pornesc de la 159 de lei, la un hotel de o stea, fără mic dejun.

Aveți și varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/ persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, şi până la 985 de lei/ persoană la o unitate de cinci stele.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS