Rundă specială Dublu sau Nimic, miercuri în Deșteptarea

Ziua de miercuri este una încărcată de vești bune la Europa FM. Deșteptarea dă tonul cu o rundă specială de Dublu sau Nimic, la 8:30, unde Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia vă ajută să răspundeți fix la întrebările la care aveți cele mai mari șanse să știți răspunsul corect. Cum se întâmplă asta? Veți descoperi ideea lor simplă, dar eficientă, de dimineață, în direct la Europa FM.

Miercuri, matinalii Europa FM și-au propus să dea 1600 EURO. Întrebările sunt simple, iar ascultătorul care va intra în direct va avea de partea lui și un ”as suplimentar” în mânecă, pe care îl veți afla de dimineață.

Participarea la Dublu sau Nimic este mai simplă ca oricând! Cu un cont creat pe europafm.ro, site-ul radio numărul 1 din România, vă puteți înscrie la concurs din doar un click de mouse în pagina Dublu sau Nimic.

Pentru a lua parte la Dublu sau Nimic în Deșteptarea este necesară înscrierea în pagina concursului în ziua respectivă  în intervalul 7 – 8:30.

Astfel arată butonul de înscriere în pagina de concurs, butonul fiind disponibil după autentificarea pe europafm.ro:

După click pe butonul roșu din pagina de concurs, fără să fie necesară parcurgerea niciunui alt formular, se primește pe loc confirmarea participării. În cazul în care nu sunt completate toate datele în cont, pentru validarea participării, conform regulamentului, datele sunt solicitate în aceeași pagină și după completarea formularului se poate da click pentru a intra în jocul Dublu sau Nimic din Deșteptarea.

Participarea este confirmată în pagină direct sub forma de mai jos:

De luni până vineri este ales participantul la concurs doar din înscrierile valabile primite în aceeași zi. Adică din momentul în care începe Deșteptarea și până la ora 8:30.  Fiecare participant la concurs se poate înscrie în fiecare zi de maximum 10 ori.

Ziua de miercuri continuă cu pregătirile pentru Europa FM Live în Garaj, unde, de la ora 19:30, Delia pregătește un show special. Ultimele șanse de a prinde o invitație dublă la concertul Delia Live în Garaj vor fi în programele Europa FM de miercuri, când piesele Deliei auzite la radio pot veni la pachet și cu invitații.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS