Confidenţialitate

Rugby Europe Super Cup: “Lupii României”, învinşi de Tel Aviv Heat

Selecţionata ”Lupii României” (Romanian Wolves) a fost învinsă de echipa Tel Aviv Heat cu 20-25, sâmbătă seara, în primul meci din competiţia Rugby Europe Super Cup 2022, disputat pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti.

La pauză scorul a fost egal, 7-7, românii obţinând totuşi, în final, punctul bonus defensiv.

Competiţia, ajunsă la a doua ediţie, va avea în acest an un format mai condensat, primele şase runde având loc între 10 septembrie şi 30 octombrie. Faza finală a competiţiei se va disputa în weekend-ul 3-4 decembrie pentru semifinale, finalele fiind programate să aibă loc două săptămâni mai târziu (17-18 decembrie).

Conferinţa de Est a competiţiei rămâne neschimbată faţă de anul trecut, cu echipele Brussels Devils (Belgia), Delta (Olanda), Iberians (Spania) şi Lusitanos (Portugalia). Conferinţa de Vest va fi formată din două echipe din Georgia, RC Batumi şi Black Lions (campioana en-titre), Tel Aviv Heat din Israel şi Lupii României.

Următorul meci al “Lupilor” va fi pe 17 septembrie, tot la Bucureşti, cu RC Batumi.

În primul XV al selecţionatei Lupii României au figurat sâmbătă şase jucători de la Steaua, cinci de la Dinamo şi patru de la Timişoara.

FOTO: Facebook.com/rugbyromania