Confidenţialitate

Roxen își spune povestea la Europa FM, în Clubul de Seară

Roxen, artista aleasă să reprezinte România la Eurovision 2020, își spune povestea la Europa FM, în Clubul de Seară cu Toader Păun.

Joi, de la ora 20:00, Roxen va fi live pe frecvențele Europa FM și video pe pagina de Facebook Radio Europa FM pentru a vorbi despre cum a ajuns să facă muzică și care sunt pașii următori pe care îi va face în carieră.  Roxen, pe numele complet Larisa Roxana Giurgiu, s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani.

Roxen are deja două piese în topurile muzicale: „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”.

În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai importante posturi de radio din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioanede vizualizăripe YouTube.

„Ce-ţi cântă dragostea” , cel mai nou single al ei, se află în heavy rotation și a devenit unul dintre hiturile românești cu cele mai multe difuzări în primele luni din 2020.

Joi, în Clubul de Seară, la Europa FM, Roxen vorbește și despre cum a decurs selecția națională Eurovision Song Contest, unde a intrat în etapă finală alături de alți doi artiști. În urma unui nou proces de selecție propus anul aceasta de TVR și Global Records, s-a decis că vocea care va reprezenta România la Eurovision 2020 este Roxen.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă – alături de România – alte 40 de țări.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Țărilor de Jos, cu piesa “Arcade”.

În urma tragerii la sorţi din data de 28 ianuarie, pentru împărţirea ţărilor participante în cele două semifinale ale competiţiei, România va intra în concurs în data de 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale.

În ordine alfabetică, ţările care vor intra alături de România în prima semifinală sunt: Australia, Belarus, Irlanda, Lituania, Macedonia de Nord, Rusia, Slovenia, Suedia (prima parte), respectiv Azerbaidjan, Belgia, Croaţia, Cipru, Israel, Malta, Norvegia, Ucraina (partea a doua).