Confidenţialitate

Roxen, în Clubul de Seară: Nu îmi este teamă, în această seară, de absolut nimic | AUDIO

Înainte să urce pe scena Eurovision 2021, Roxen a stat de vorbă cu Toader Păun, la Europa FM, în Clubul de Seară. Ce probleme a avut în timpul showului de luni, urmărit de juriile naționale, cum își va adapta spectacolul pentru seara de marți, față de ceea ce s-a văzut până acum public și care-i sunt așteptările după semifinala Eurovision 2021 televizată.

”Nu îmi este teamă, în această seară, de absolut nimic”, mărturisește Roxen, care spune că are emoții atât pentru semifinala Eurovision 2021, cât și pentru finala Eurovision 2021 în care se așteaptă să evolueze alături de ceilalți artiști.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Prima semifinală Eurovision, în care va concura şi reprezentanta României, Roxen, cu ”Amnesia”, are loc în această seară, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00.

A doua semifinală Eurovision 2021 va avea loc joi, 20 mai, iar marea finală Eurovision 2021, sâmbătă, 22 mai. Telespectatorii români vor putea urmări cele trei evenimente ale competiției în direct pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.