Confidenţialitate

Eurovision 2021: Probleme tehnice pentru Roxen și alți artiști la repetiția pentru juriu din prima semifinală

Reprezentanta României la Eurovision 2021, Roxen, s-a confruntat cu probleme tehnice la repetiția pentru juriu din prima semifinală.

“Din cauza unor probleme tehnice, Roxen a fost nevoită să urce de două ori pe scena concursului, în cadrul repetiției pentru juriu. Din păcate, și alți artiști s-au confruntat cu probleme tehnice în această seară.

Roxen a fost afectată de această situație, însă nu a renunțat. După ce organizatorii au remediat situația, reprezentanta României a făcut un performance absolut memorabil.

Marți, în direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00, Roxen va cânta din nou, de data aceasta în fața celor peste 200 de milioane de telespectatori Eurovision.â”, se arată într-un comunicat transmis de echipa Eurovision România.

Cea de-a 65-a ediţie a concursului Eurovision Song Contest începe marţi, în orașul olandez Rotterdam, într-un format restrâns.

Delegaţiile naţionale participante la eveniment sunt supuse unor reguli sanitare stricte, precum separarea strictă a publicului şi obligativitatea testării anti-Covid înainte cu 48 de ore.

Sala de spectacole va găzdui 3.500 de spectatori la finala de sâmbătă, şi cele două semifinale de marţi, 18 mai, şi de joi, 20 mai, şi la repetiţiile generale. Această cifră reprezintă doar 20% la sută din capacitatea sa totală.

Pe scena concursului vor urca reprezentanţii celor 39 de ţări participante. Publicul va trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului coronavirus pentru a participa.

Reprezentanta României, Roxen, cu piesa “Amnesia”, va fi cel de-al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală a evenimentului.

Foto: EBU/ Thomas Hanses