Confidenţialitate

Ronald Gavril ratează şansa de a deveni campion WBC la supermijlocie

Pugilistul Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez într-un meci-revanşă pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală desfăşurată la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas, relatează Agerpres.

Adversaul, care l-a învins pe român la puncte şi în primul lor meci pentru titlul mondial, în septembrie, a primit decizia în unanimitate, cu 119-109, 120-108 şi 120-108, la capătul unei confruntări pe care a dominat-o de la un capăt la altul.

David Benavidez a fost pugilistul care a avut mai mult iniţiativa, a lovit mai puternic, mai mult şi i-a spart constant garda lui Ronald Gavril cu lovituri de stânga.

Ronald ”The Thrill” Gavril a avut şi el câteva runde mai bune, a cincea şi în finalul meciului, când soarta meciului era clară, însă a suferit mult, alegându-se cu arcada dreaptă şi cu nas sângerând în acest meci.

Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu au reuşit performanţa de a fi campioni mondial la profesionişti.