Confidenţialitate

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani | AUDIO

Artista Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul. Aceasta învinsese în trecut cancerul la colon și ficat, dar boala a recidivat la plămâni și creier.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sora artistei, Rinda Hartner, a publicat joi pe internet o fotografie cu o lumânare aprinsă. Zeci de comentarii cu condoleanțe au fost postate ulteriror.

Cu o seară înainte, aceasta anunța că artista „își trăiește ultimele clipe”, rugându-i pe fani și pe apropiații familiei să se roage pentru Rona.

Sursa foto: Captură foto / Facebook – Rona Hartner

Artista a fost diagnosticată în iulie 2023 cu cancer la plămâni și creier, în stadiul 4 cu metastaze. În 2019, Rona Hartner fusese depistată cu cancer la colon și la ficat. Atunci, artista a reușit să învingă boala.

Actriță de film, cântăreață și compozitoare, Rona Hartner a fost cunoscută pentru influențele tradiţionale românești și lăutărești pe care le integra în muzica sa, alături de jazz, rock sau reggae, dar și pentru rolurile din filme celebre, printre care „Asfalt Tango”, „Gadjo Dilo – Străinul nebun” sau „Madame Irma”.

Artista se stabilise în Franţa de peste 20 de ani, unde a performat în numeroase spectacole de teatru, având de asemenea colaborări muzicale cu numeroși artiști internaționali.

Sursa foto: Facebook / Rona Hartner

Citește și: Mănăstirea care a livrat mâncarea pentru pacienții Spitalului de Psihiatrie Murgeni a fost amendată cu 40.000 de lei. Nu avea autorizație pentru cantină sau catering | AUDIO