Confidenţialitate

Romeo Santos și Enrique Iglesias, în fruntea nominalizărilor la premiile Billboard Latino 2016

Artistul Romeo Santos domină lista finaliștilor la premiile Billboard Latino 2016, cu 12 nominalizări, cu una în plus față de cântăreţul Enrique Iglesias, informează revista Billboard.

Clasamentul nominalizărilor continuă cu artistul Nicky Jam, cu 11 nominalizări, columbianul J Balvin, cu opt, mexicanii Juan Gabriel, ManáAriel Camacho și Los Plebes del Rancho, cu câte șapte nominalizări fiecare.

Cu șase nominalizări figurează cântărețul american de salsa Marc Anthony, portoricanul Ricky Martin și trupele mexicane de muzică regională Banda Sinaloense MS al lui Sergio Lizárraga și Julión Álvarez cu formația sa Norteńo Banda.

Piesa “El perdón”, pe care Enrique Iglesias o interpretează cu Nicky Jam, i-a adus solistului spaniol șase nominalizări la aceste premii care vor fi decernate la 28 aprilie la BankUnited Center, din Miami.

Duetul aspiră la premiile pentru ”cel mai bun cântec al anului” la categoriile ”Hot Latin Song”, ”Digital”, ”Airplay”, ”Streaming”, ”Hot Latin Song of the Year, Vocal Event” și ‘‘Latin Rhythm Song of the Year”, între altele.

Enrique Iglesias ar putea totodată primi trofeul pentru “artistul” și “turneul anului”, “artistul cu mai mare prezență pe rețelele se socializare”,”artistul masculin” la categoria ”Hot Latin Song” și la categoria ‘‘Latin Pop Songs”.