Romanița își spune povestea, marți, în Clubul de Seară – VIDEO

Romanița, artista care a impresionat la Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă, vine în cel mai mare club din România pentru a-și spune povestea și a aduce pe frecvențele Europa FM cel mai nou single al ei, ”Teatru în doi”.

Plănuieşte să scoată şi un album, dar şi o autobiografie.

A plecat la Paris când avea doar 20 de ani, apoi a revenit în țară pentru facultatea de Regie, însă nu a rămas mult aici pentru că tot în Franța și-a căutat împlinirea profesională. Doar că a ajuns să lucreze într-o brutărie, unde planurile nu au decurs așa cum spera…

Romanița Duminică Fricosu a fost semifinalistă la Vocea României.

Din 2015, Romanița a cântat cu precădere pentru diaspora românească. A colaborat cu Ambasada României la Paris și a reprezentat România la Salonul Mondial de Turism din 2017, an în care România a fost invitată de onoare.

Anul trecut ea devenea virală cu o pisă manifest, lansată chiar în preajma zilei de 1 Decembrie – „Vreau acasă-n ţara mea”. Melodia compusă chiar de către Romaniţa a avut un clip cu zeci de imagini cu români plecaţi peste hotare. Versurile melodiei „Vreau acasă-n ţara mea” au ajuns astfel în toate colţurile lumii, fiind scrise pe foi şi filmate de oamenii de diverse vârste, aflaţi în faţa unor puncte de referinţă.

Romanița își spune povestea, marți, în Clubul de Seară, de la ora 19 în direct la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS