Românii vor putea aplica şi ONLINE pentru programul Casa Verde

Românii care doresc să depună solicitări în cadrul programului Casa Verde, vor putea depune cererile şi online.

Decizia a fost luată de Ministerul Mediului, pentru a evita cozile uriaşe care s-au format la ultima sesiune de depunere a documentelor – a declarat, marţi, la Bistrița, ministrul Graţiela Gavrilescu.

„Anul acesta noi a trebuit să recuperăm un an din Casa Verde, anul 2016, care din păcate şi la acest capitol a fost defectuos. La această oră toate dosarele depuse pe Casa Verde au fost analizate şi 99% dintre ele au fost aprobate. Am făcut o procedură rapidă, de a colabora cu populaţia. Pentru ghidul de finanţare pe care tocmai îl lansăm acum pentru Casa Verde, prin care vom şi îmbunătăţi o serie de proceduri, dorim ca toate documentele pe care le produce cetăţeanul să poată să fie produse o parte dintre ele online, aşa cum să fac şi la programul Rabla şi la Rabla plus”, a declarat , ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Ministrul a adăugat că o parte dintre documente, cele care ţin de partea de securizare a persoanei vor fi depuse în copie, în continuare, la Administraţia Fondului de Mediu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS