#RomaniaWantsPurposeTour: Mobilizare online pentru a-l aduce pe Justin Bieber în România

Fanii din România se mobilizează pe rețelele de socializare sub hashtagul #RomaniaWantsPurposeTour ca să-l aducă pe Justin Bieber în România. În ciuda unor zvonuri privind un concert Justin Bieber în vara lui 2017 la București, informația nu a fost confirmată de niciun organizator de concerte până acum.

Concertul nu apare nici pe siteul lui Justin Bieber, unde au fost afișate showurile programate până pe 18 iunie, data la care Bieber va concerta în Italia.  Lipsa infirmărilor referitoare la un concert Justin Bieber în vara lui 2017 la București le alimentează însă credința că idolul lor ar putea concerta în România, după cum scriu pe Facebook – ”Noi, belieberii din Romania, nu încetăm să visăm și niciodată nu spunem niciodată”.

La gala MTV Europe Music Awards, desfășurată anul acesta la Rotterdam, Justin Bieber, care a fost nominalizat la cinci categorii de premii, a câştigat “premiul din partea fanilor”, premiul pentru “cel mai bun artist canadian” şi pentru “cel mai bun câtec” pentru “Sorry”.