Confidenţialitate

România în Direct: Ministrul Muncii propune pensionarea cu șase ani mai devreme a mamelor cu trei copii. Dar tații ce au? E mai important să naști trei copii sau să crești trei copii?

Noua lege a pensiilor prevede că femeile cu trei sau mai mulţi copii se vor putea pensiona cu şase ani mai repede, după cum a anunțat Lia Olguţa Vasilescu.

„Un principiu pe care îl avem în programul de guvernare este acela că femeile care au mai mult de trei copii trebuie să aibă vârsta redusă de pensionare cu şase ani. Vă spun că am întâlnit foarte multe persoane în această perioadă care mă întrebau, OK, de când se aplică? Adică, se aplică pentru mamele care au deja trei copii sau pe viitor, dar sunteţi siguri că nu va veni cineva care să modifice legislaţia, pentru că eu am doi copii şi mă gândesc să mai fac un copil tocmai ca să beneficiez de această prevedere”, a declarat ministrul muncii la Antena 3.

Dezbaterea România în Direct de miercuri pornește de la aceste planuri ale Guvernului. Ministrul Muncii propune pensionarea cu șase ani mai devreme a mamelor cu trei copii. Dar tații ce au? Este mai important să naști trei copii sau să crești trei copii?

Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.