România în Direct, dezbaterea preferată a ascultătorilor de radio din întreaga țară

Știrile Europa FM de la ora 13:00 își păstrează prima poziție în toate orașele tării, în rândul stațiilor de radio private. Peste 265.000 de români aleg zilnic știrile prânzului la Europa FM, acesta fiind cel mai ascultat program de știri din mediul urban.

Cifrele apar în rezultatele valulul de vară al Studiului de Audientă Radio, realizat în perioada 25 aprilie – 14 august 2016. În cadrul cercetării, s-a măsurat audiența posturilor de radio la nivel național, urban și în municipiul București.

Difuzată în fiecare zi de la oră 13 și 15, ”România în direct” rămâne lider de audiență la nivel național, între stațiile private de radio. Astfel, peste 380.000 de români ascultă zilnic emisiunea lui Moise Guran, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, ”România în direct” este cel mai ascultat program la o stație privată de radio din România, în intervalul său orar.

Emisiunea ”Avocatul Diavolului” rămâne, de asemenea, cel mai ascultat program privat de radio în orașele din România. Peste 320.000 de ascultători sunt în fiecare vineri, de la ora 13:15, pe aceeași frecvență cu Cristian Tudor Popescu și Vlad Petreanu.

În weekend, aproape 900.000 de ascultători unici aleg frecvențele Europa FM din orașele țării.

Emisiunea ”Videoradio” este lider absolut de audiență la nivelul întregii țări-peste 340.000 de ascultători, în creștere cu 75.000 față de aceeași perioadă a anului trecut, își aleg filmele după recomandările colegului nostru Filip Standavid.

Emisiunea “La Radio, cu Andreea Esca” este cel mai ascultat program de radio sâmbătă, la prânz – peste 320.000 de oameni, în creștere cu 50.000 față de aceeași perioadă a anului trecut, își petrec timpul în compania Andreei Esca la Europa FM.

Iar duminică, de la prânz, Adi Hădean reușește să aducă pe frecvențele Europa FM aproape 300.000 de persoane din toate orașele din România.

Emisiunea ”Medium Rare” este cel mai ascultat program privat de radio în acest interval, având o creștere de 60.000 de ascultători unici comparativ cu aceeași perioadă din 2015.

În perioada 25 aprilie – 14 august 2016 a fost realizat valul de vară al Studiului de Audientă Radio de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L. În cadrul cercetării, s-a măsurat audiența posturilor de radio la nivel național, urban și în municipiul București. Eșantionul are un volum de 10.151 de persoane, cu o eroare maximă de eșantionare de +/- 1%. În mediul urban s-au realizat 7.403 interviuri (eroare maximă de eșantionare +/-1,1%), în mediul rural s-au realizat 2.748 de interviuri (eroare maximă de eșantionare +/-1,9%), iar în București s-au realizat 1.802 interviuri (eroarea maximă de eșantionare este +/- 2,3%).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS