Confidenţialitate

RomânEști la Europa FM… în Clubul de Seară, cel mai mare club din România

RomânEști cu Toader Păun live în Clubul de Seară, locul unde ascultătorii Europa FM își dau întâlnire, în fiecarea seară de luni până joi, de la ora 19:00 la 21:00, cu artiștii români și muzica lor!

Dacă aici este locul unde mereu s-au lansat piesele românești cu potențial de hit, tradiția continuă și în perioada de Stare de Urgență prin care trece România.
Serile continuă să aducă pe frecvențele Europa FM mai multă muzică românească și cât mai mulți artiști live cu ajutorul tehnologiei, via Skype și Facebook …în timp ce #StamAcasa!
”Cel mai mare club din România este locul unde ne întâlnim mereu ca într-un grup de prieteni, care se simt bine împreună și sunt alături unii de ceilalți la bine, dar mai ales în momentele dificile. Cât #StamAcasa am căutat o modalitate prin care să continuăm să unim românii, să fim de ajutor și să păstrăm aceeași atmosferă caldă și optimistă cu care i-am obișnuit pe ascultătorii Europa FM”, spune Toader Păun, realizatorul emisiunii Clubul de Seară.

Luni, Smiley a anunțat cum este în autoizolarea în care intrase după revenirea din SUA și a vorbit despre proiectul HaHaHa prin care încearcă să facă din spălatul mâinilor o modă cool, cu ajutorul unui cântec viralizat rapid.

Marți, Cornel Ilie, solistul VUNK, a lansat în direct la Europa FM noua piesă ”Ajunge” și a vorbit despre cum perioada de izolare ne provoacă creativitatea și ne învață să dobândim accelerat aptitudini noi.

Miercuri a fost rândul unei petreceri în direct. Andrei Leonte și-a sărbătorit ziua de naștere în cel mai mare club din România, a primit chiar și un tort improvizat și a făcut totul cu scopul strângerii de fonduri pentru achiziționarea de materiale medicale necesare luptei anti Covid-19. Peste 8500 de lei a reușit să adune inițiativa lui Andrei Leonte și cu ajutorul prietenilor care i-au urat ”La mulți ani” în cel mai mare club din România, Clubul de Seară de la Europa FM. Toți banii sunt adunați prin intermediul unei campanii organizate pe site-ul Asociației Dăruiește Viață.

Joi, la POP-ROCK, de la ora 21, Călin Gheorghe aduce cea mai bună muzică românească rock și pop pe frecvențele Europa FM. Dacă săptămâna trecută aici se lansa noua piesă Vița de Vie, acum Les Elephants Bizarres lansează “Foc”, un single de ascultat cât #StamAcasa.

Ştefan Matei, solistul “Les Elephants Bizarres”, va sta de vorbă în direct prin telefon cu Călin Gheorghe despre noul single și cum trec ”elefanții” prin perioada de carantină generală.

”Cea mai bună muzică de ieri și de azi unește generațiile, iar muzica rock, în mod special, mereu a fost o formă de exprimare a oamenilor în perioadele dificile. La Europa FM unim ca de fiecare dată românii și România iar acum, mai mult ca oricând, simțim că trebuie să fim frecvența care face diferența”, spune Călin Gheorghe, realizatorul emisiunii POP-ROCK de la Europa FM.

Dacă de luni până joi ne concentrăm pe susținerea artiștilor și încurajarea inițiativelor creative, ziua de vineri este una în care căutăm să eliminăm din temerile și fricile specifice acestei perioade.

Gáspár György vine alături de Toader Păun într-o Ediție Specială Clubul de Weekend, vineri, de la ora 19:00, pentru a vă răspunde întrebărilor și a căuta soluții la temerile din această perioadă. Vă puteți înscrie cu un mesaj în care să descrieți teama/problema avută la numărul de WhatsApp 0728.111.222.

Vineri, de la ora 19, căutăm să aflăm împreună cum ne păstrăm mintea întreagă în vreme de criză, dar și speranța cu privire la viitor.

Europa FM este pe aceeași frecvență cu tine și în perioada de Carantină Generală! #TuFaciDiferenta