Confidenţialitate

Andrei Leonte își serbează ziua de naștere în cel mai mare club – Clubul de Seară, în direct la Europa FM – VIDEO

#StamAcasa și găsim noi modalități de a marca evenimentele importante din viețile noastre, așa cum este și ziua de naștere.

Andrei Leonte vine să-și serbeze ziua în cel mai mare club din România, evident, doar că în direct din sugrageria lui, în timp ce Toader Păun îl întâmpină în direct din sufrageria lui.

Întâlnirea inedită se produce în direct la Europa FM și pe pagina de Facebook Radio Europa FM miercuri, după ora 20.


Andrei Leonte
își serbează ziua de naștere strângând fonduri pentru lupta împotriva coronavirus. Artistul speră să transforme cât mai multe “cadouri” pe care ar fi trebuit să le primească de ziua lui în donații pentru cadrele medicale.

Banii se strâng printr-o campanie organizată pe site-ul Dăruiește Viață: https://www.daruiesteviata.ro/campanii/ziua-lu-leonte/nVNd5eWEA

“Nu am cele mai mari canale, dar încerc să le folosesc la capacitate maximă pentru ce contează acum cel mai mult: lupta împotriva COVID-19. Și apoi mi-am dat seama că mi-aș putea folosi și ziua de naștere!În felul ăsta eu simt că îmi fac o petrecere și împreună încercăm să dăm o mână de ajutor! Cred că acum trebuie să ne implicam mai mult ca niciodată! Lucrând împreună, de la distanță, o să trecem și peste asta!”, povestește Andrei Leonte.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/213491929716297/