Confidenţialitate

Roman Burlaca: “Sunt un tânăr căruia îi place ceea ce face, care nu are regrete, scopuri, ci mai degraba satisfacţie şi plăcerea din munca pe care o face” – VIDEO

Interviu de Toader Păun
Imagine şi montaj Valentin Pop

Lumea Europa FM prezintă primul interviu realizat în România cu regizorul videoclipurilor Carla’s Dreams, un tânăr basarabean cu o modestie şi viziune  impresionante.

Numele lui Roman Burlaca apare pe videoclipurile Carla’s Dreams iar tabloidele chiar au scris că el ar fi cel din spatele măştii solistului Carla’s Dreams. În ultimii trei-patru ani a reuşit să regizeze aproximativ 30 de videoclipuri, care însumate adună mai multe vizualizări decât populaţia României şi Moldovei la un loc. Clipurile sale recente reuşesc să doboare record după record, nu doar în ceea ce priveşte numărul de vizualizări ci şi tehnicile pe care le aplică.

“Eu am marele noroc sa colaborez cu proiectul Carla’s Dreams, pentru că îmi oferă spaţiu de manevră colosală. Eu pot să fac practic tot, în măsurile decente, evident. Asta a fost marea poartă, chiar dacă trebuie să le ofer şi lor un procent din mini-reuşita noastră. Şi piesele Carla’s Dreams oferă suficientă încărcătură emoţională pentru a realize un videoclip cu dramaturgie bună”, spune Roman Burlaca în primul interviu acordat în România, pentru Europa FM.

Roman Burlaca are 23 de ani, este student în anul IV la Facultatea de Regie şi Film de la Chişinpu, a lucrat pentru proiecte de la Hollywood şi, printr-un contract semnat cu Global Records în România, va începe să lucreze cu o serie de artişti mari de la noi care au expunere înternaţională, inclusiv Inna şi  Alexandra Stan.

În primul interviu pe care îl acordă în România, Roman Burlaca spune cum a început, care-i sunt planurile şi cum priveşte controversele pe care le nasc videoclipurile pe care le realizează.

“Sunt un tânăr căruia îi place ceea ce face, care nu are regrete, scopuri, ci mai degraba satisfacţie şi plăcerea din munca pe care o face”, spune regizorul.