Confidenţialitate

Rodica Mandache, Victor Rebengiuc & Florin Zamfirescu în spectacolul “Clipe de viață 2015” / Luni, 23 martie,- TNB (AUDIO)

20 de actori și interpreți de muzică ușoară participă la campania “ARTIȘTII pentru ARTIȘTI”. Spectacolul “Clipe de viață”, producție a Uniunii Teatrale – UNITER, este conceput în spiritul solidarității de breaslă. Un ajutor venit din partea artiștilor pentru artiștii care au părăsit scena. Amănunte – luni, 23 aprilie, de la ora 17.15, în rubrica “Sus cortina!”, la Europa FM.

Din culisele pregătirii marelui eveniment – “Clipe de viaţă 2015” – nu vă descoperim decât că vor fi multe surprize, va fi teatru, muzică, dans şi poezie. Adică o seară specială plină de momente unice, vibrantă, dăruită cu aleasă recunoştinţă de artişti pentru cei care le-au inspirat dragostea faţă de artă. Pentru că aşa cum afirmă şi Oana Pellea “Orice clipă de viaţă este o minune”.

Totul va fi atent “supravegheat” de gazdele Maria Dinulescu şi Ion Caramitru.

Spectacolul este programat luni, 23 martie, la ora 19.30, la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Studio.

Fondurile strânse în urma vânzării biletelor vor ajunge la artiștii care s-au retras din activitate și care au nevoie de sprijin.

Unică reprezentaţie cu:

Victor Bucur, Corina Chiriac, Felicia Filip, Lari Giorgescu, Călin Grigoriu, Mirela Jienescu, Rodica Mandache, Teatrul Masca, Maia Morgenstern, Adrian Naidin, Ovidiu Niculescu, Ioan Gyuri Pascu, Margareta Pâslaru şi corul “Divina Armonie”, Oana Pellea, Emilia Popescu, Mariana Preda, Victor Rebengiuc, Florin Zamfirescu.


Alătură-te Campaniei “ARTIȘTII pentru ARTIȘTI”, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună! Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor.

Sumele strânse din vânzarea de bilete se pot dona în Fondul de Solidaritate Teatrală (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei).

Ulterior, sprijinul financiar oferit artiştilor vârstnici cu probleme de sănătate va fi dovada că acest simbolic contract de solidaritate teatrală a fost asumat şi însuşit.